Ανακοινώσεις

Σας ενημερώνουμε ότι η Κεντρική Επιτροπή Κινητικότητας (Κ.Ε.Κ.) συνεδρίασε στις 9.3.2020 και εξέτασε αιτήματα υπαλλήλων που είχαν υποβληθεί έως και τις 31.12.2019 και αφορούσαν:

  • αιτήματα μετάταξης ή απόσπασης για σοβαρούς λόγους υγείας,
  • αιτήματα απόσπασης λόγω συνυπηρέτησης και
  • αιτήματα αμοιβαίας μετάταξης.

Για όσα αιτήματα εγκρίθηκαν από την Κ.Ε.Κ. για λόγους υγείας και συνυπηρέτησης, οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετική βεβαίωση το αργότερο εντός μηνός από τη συνεδρίαση.

Για όσα αιτήματα απορρίφθηκαν ή αναβλήθηκαν από την Κ.Ε.Κ. για λόγους υγείας και συνυπηρέτησης, θα ακολουθήσει ανάρτηση σχετικού Πίνακα με τους αριθμούς πρωτοκόλλου των αιτήσεων και συνοπτική αιτιολόγηση των λόγων απόρριψης ή αναβολής, στην ιστοσελίδα της Απογραφής, στη διαδρομή Κινητικότητα – Αποτελέσματα Συνεδριάσεων Κ.Ε.Κ., το αργότερο εντός μηνός από τη συνεδρίαση.

Όσα αιτήματα αμοιβαίας μετάταξης εγκρίθηκαν και απορρίφθηκαν από την Κ.Ε.Κ., θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Απογραφής, στη διαδρομή Κινητικότητα – Αιτήματα αμοιβαίας μετάταξης, το αμέσως προσεχές διάστημα. Η σχετική ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα παραμείνει αναρτημένη για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών.

Δεδομένου του μεγάλου αριθμού των αιτημάτων, για τα οποία πρέπει να γίνουν περαιτέρω ενέργειες σε σύντομο χρονικό διάστημα, προκειμένου να εξασφαλιστεί η αμεσότερη κατά το δυνατόν εξυπηρέτηση των ενδιαφερόμενων, σας γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι δεν είναι δυνατή η ενημέρωση για τα αποτελέσματα της Συνεδρίασης είτε τηλεφωνικώς είτε στο πλαίσιο της προστασίας της δημόσιας υγείας με την προσέλευση ενδιαφερόμενων στην Υπηρεσία. Ειδικά σε ό,τι αφορά την ενημέρωση τηλεφωνικώς για τα αιτήματα για λόγους υγείας, αυτό δεν είναι επιτρεπτό στο πλαίσιο προστασίας ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, η οποία δεν δύναται να απαντηθεί κατόπιν των ως άνω ενεργειών, παρακαλείσθε για την αποστολή αποκλειστικά μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Πρόσβαση στο μητρώο

Μέσω της εφαρμογής οι Διευθυντές Προσωπικού και οι Διαχειριστές μπορούν να διαχειρίζονται το προσωπικό τους & όλοι οι υπάλληλοι μπορούν να βλέπουν τα στοιχεία τους

b mitroo login

Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού
Ψηφιακά Οργανογράμματα
Περιγράμματα θέσεων
Ενιαίο Σϋστημα Κινητικότητας
Αξιολόγηση
b api
b statistics

  Υπουργείο Εσωτερικών

logo govgr ΑΠΕΔ Ανοιχτά Δεδομένα datagov Διαύγεια diavgeia ΕΚΔΔΑ ΕΡΜΗΣ Κεντρική Διαδικτυακή Πύλη της δημόσιας διοίκησης
 
 
 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να επιτύχει την καλύτερη εμπειρία χρήστη